Samen werken aan duurzaam herstel

Over Mender

Mender helpt mensen met een betalingsachterstand op weg naar duurzaam herstel, zodat zij niet opnieuw in een achterstand komen. Het behoud van de woning beschouwen wij als uitgangspunt. Bij Mender werken we volledig transparant en streven we naar een gezonde financiële toekomst voor de consument. Mender is de nieuwe naam van HypoCasso.

Missie

Onze missie is het oplossen van betalingsachterstanden van consumenten rondom de hypotheek. Als het nodig is helpen we consumenten zelfs in een breder perspectief. Dit doen we door de essentie van het probleem boven water te krijgen en écht contact te maken. Mender biedt een generieke dienstverlening, maar we streven naar een passende oplossing voor alle partijen.

Visie

Mender blijft zichzelf ontwikkelen, is proactief en innovatief. Onze ambitie is om hét expertisecentrum voor preventie en achterstandenbeheer te worden en te blijven. Wij werken voortdurend aan het verbeteren van onze dienstverlening.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn: samen, resultaatgericht, open en ambitieus. Wij nemen samen verantwoordelijkheid, met de geldverstrekker én de consument. Daarnaast handelen we proactief en creëren we een veilige omgeving voor iedereen. We stellen onszelf ambitieuze doelen om een win-win situatie voor alle betrokkenen te bereiken. Een oplossing die gericht is op duurzaam herstel, waarbij woningbehoud als uitgangspunt geldt.