Voor elke situatie is er een oplossing.

We verdiepen ons in uw situatie, tonen initiatief, denken op een creatieve manier met u mee en gaan altijd open het gesprek met u aan. Het doel is altijd: duurzaam herstel. Wij zijn Mender.

Onze werkwijze

Hoe wij u helpen

1. Wij maken kennis met u en nemen uw gegevens met u door.

2. Wij brengen samen met u uw situatie in kaart. Zo weten wij zeker dat wij alle informatie hebben.

3. Op basis van uw situatie doen we een voorstel voor herstel.

4. We bespreken de oplossing met u en beantwoorden uw vragen. Samen met u bepalen we of de oplossingen voor u passend is.

5. We vatten het gesprek samen en sturen u een bevestiging van de gemaakte afspraken.

Uw situatie

Wat is uw situatie

None

Echtscheiding

Een scheiding kan ook gevolgen hebben voor uw huis en hypotheek, bijvoorbeeld als u mede-eigenaar bent. Wie gaat waar wonen? Wie gaat de hypotheek betalen?

lees verder >

None

Arbeidsongeschikt

Volledige of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid heeft vaak grote gevolgen, ook financieel. In veel gevallen kunt u een uitkering aanvragen.

Lees verder >

None

Overlijden

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. U moet onmiddellijk allerlei regelingen treffen, hoewel u daar waarschijnlijk niet aan denkt.

Lees verder >

None

Gezinsuitbreiding

Wanneer uw kinderwens in vervulling gaat, heeft dat vaak gevolgen voor uw besteedbaar inkomen. Vanaf dat moment gaat immers een deel van dat inkomen op aan de kosten voor het onderhoud van uw kind(eren).

Lees verder >

None

Pensioen

Wanneer u met pensioen gaat, zal uw inkomen waarschijnlijk dalen. Het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd kan betekenen dat uw renteaftrek verandert, omdat u tegen een ander tarief belast wordt.

Lees verder >

None

Werkloosheid

Het verlies van een baan is een ingrijpende gebeurtenis. Ook in financiële zin. Hoewel veel werknemers recht hebben op een werkloosheidsuitkering, is het financiële verlies vaak aanzienlijk.

Lees verder >

None

Verhuizing

Nederlanders verhuizen gemiddeld 7 keer in hun leven. Zo'n verhuizing brengt natuurlijk allerlei kosten met zich mee. Soms hebben mensen ook een tijdje te maken met dubbele woonlasten.

Lees verder >

None

ZZP'er

Als ZZP’er kunt u te maken hebben met wisselende inkomsten en uitgaven. Uw inkomen is afhankelijk van het aantal opdrachten en de betaling van uw uitgestuurde facturen.

Lees verder >

None

Overzicht kwijt?

Uw financiën op orde krijgen en houden is niet altijd gemakkelijk. Sommige van onze klanten verliezen het overzicht en hebben geen duidelijk beeld meer van de verhouding tussen inkomsten en uitgaven.

Lees verder >

Wilt u meer informatie over hoe Mender uw dossier behandelt?

Onze werkwijze